Diensten

Wil je dat gemeentes jouw zorg gaan aanbieden? Dan moet je meestal eerst deelnemen aan een aanbesteding (en winnen!). Zo’n inschrijving moet voldoen aan een heleboel eisen en regels. De aanbesteding bestaat uit veel documenten om door te nemen én je moet zelf ook veel documenten inleveren. Een foutje is snel gemaakt, maar kan enorme gevolgen hebben.

  • Heb je een document niet juist ingevuld?
  • Mis je een pagina of handtekening?
  • Of heb je niet helder genoeg uitgelegd hoe je aan alle eisen voldoet?

Dan gaat die mooie opdracht zomaar naar een concurrent. Ook al werk je al jaren voor diezelfde gemeente of staat jouw organisatie écht als de beste bekend.

Een goede aanbestedingsexpert bespaart jou veel tijd, geld en moeite. Ik weet precies wat er speelt in het sociaal domein en wat jouw inschrijving nodig heeft om te slagen.

Zo ga ik te werk

De juiste kennis, ervaring en expertise
Overzicht en zicht op alle details
Resultaatgericht: die aanbesteding winnen is altijd 
mijn doel
Betrokken en betrouwbaar

Dit kan Buysse Aanbestedingen voor je doen

1

Complete ondersteuning bij jouw inschrijving

Ik loods je door het hele proces van inschrijven heen. Van kick-off tot presentatie. Samen ontwikkelen we een strategie, analyseren we de haalbaarheid, stellen we een actielijst op en zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan alle gunningscriteria. Ik organiseer het bidmanagement, formuleer de vragen voor de Nota van Inlichtingen en geef juridisch advies.

Ik verwoord jouw visie SMART en help je alle vragen zo te beantwoorden dat je maximaal scoort. Daarnaast zorg ik ervoor dat je inschrijving correct en compleet wordt ingeleverd, vóór de deadline. Zo creëren we samen een overtuigende inschrijving voor jouw droomopdracht.

2

Review en redactie van inschrijvingen

Schrijven jullie zelf de teksten voor de inschrijving? Dan help ik met reviewen en redigeren. Jullie schrijven, ik check op juistheid en volledigheid en zet de puntjes op de i. Ik geef aan welke onderdelen missen, herschrijf waar nodig en zorg zo voor een kansrijke en overtuigende inschrijving.

3

Coaching bij inschrijving

Wil je liever de expertise voor succesvolle inschrijvingen op aanbestedingen binnen je eigen organisatie vergroten? Dan kan ik jouw beginnende expert coachen. Ik begeleid jouw werknemer en leer deze alle ins en outs uit de wereld van de aanbestedingen. Zodat jouw organisatie voortaan zelf alle kennis en kunde in huis heeft om die gewilde opdracht te scoren.

4

Inrichten van het bidmanagementproces

Het hele proces rondom een inschrijving noemen we het bidmanagementproces. Weet je niet waar je moet beginnen bij je inschrijving? Buysse Aanbestedingen zorgt voor een optimaal proces. Zodat jouw organisatie precies weet welke stappen je moet zetten voor die heldere en kansrijke inschrijving.

5

Opzetten van tenderdesk

Als zorg- en welzijnsorganisatie doe je waarschijnlijk vaak mee aan aanbestedingen. Dan is het wel zo fijn dat dat proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Ik zet voor jouw organisatie een tenderdesk op. Zo ben jij altijd op de hoogte van nieuwe tenders, weet je precies wanneer welke aanbestedingen of inkooprondes gaan lopen, maar ook welke procedures je zelf in moet richten. Ik stel ook standaardteksten en referenties voor je op, die je voor iedere inschrijving kunt gebruiken.

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

NEEM CONTACT OP
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram